Wat leuk dat je je wilt aanmelden voor een van de scholen van Scholengroep De Langstraat. Dit jaar kun je je bij onze school van 1 t/m 23 maart digitaal aanmelden. Als je op de knop hiernaast klikt, kom je bij het digitale aanmeldformulier.

Als je je voor leerjaar 2 of hoger wilt aanmelden, gelieve dan met ons contact op te nemen, tel. 0416-673930 of via email secr@sgdelangstraat.nl.

Als je het aanmeldformulier hebt ingevuld, verzoeken we je de ‘Adviesverklaring inzake overgang basisonderwijs-voortgezet onderwijs” (POVO formulier) te mailen naar aanmelding@sgdelangstraat.nl.

Mocht je toch liever een papieren aanmeldformulier invullen, dan is dat ook mogelijk. We hebben de basisscholen enkele exemplaren gestuurd of je kunt het downloaden via deze link. Na het invullen kan het formulier eveneens gemaild worden naar aanmelding@walewyc.nl.

Eind maart a.s. gaan wij contact opnemen met degenen die zich hebben aangemeld om kennis te maken en om de juiste schrijfwijze van de naam en het BSN-nummer via de identiteitskaart of paspoort te controleren.

Op 18 mei 2021 versturen wij de uitslag van de toelating naar jou en je ouders en de basisschool.
Tijdens de kennismakingsmiddag op dinsdag 22 juni a.s. hoor je in welke klas je komt.