Walewyc Mavo: pop-up store

Walewyc pop-up store op 24 januari alsnog open
Sinds het begin van dit schooljaar zijn 55 leerlingen van de Walewyc bezig met een groots project. Voor het vak E&O zijn deze leerlingen gestart met hun eigen bedrijfje, de zogenaamde mini-ondernemingen. Veel bedrijfjes hebben zelf producten gemaakt, anderen hebben producten ingekocht. Deze producten gaan ze zelf verkopen in de Walewyc pop-up store.

De pop-up store zou openen op maandag 20 december 2021, maar helaas kon dit niet doorgaan vanwege de lockdown maatregelen. Dit was een grote teleurstelling voor de leerlingen en de docenten. Maar de spullen konden gelukkig blijven liggen en hoefde niet alles direct opgeruimd te worden. En nu Nederland weer de winkels opent, kan ook de Walewyc weer verder met dit leuke project.

Naast de producten van de leerlingen, zullen ook producten van sponsoren verkocht worden. Allemaal voor het goede doel; de voedselbank in Waalwijk. De leerlingen hebben een ondernemingsplan geschreven, logo’s en promotiemateriaal ontworpen, social media accounts aangemaakt, producten ingekocht, samengewerkt, winkel ingericht, schoongemaakt. Allemaal activiteiten die bij ondernemen komen kijken. Leuk en leerzaam, een ideale combinatie.

Kom dus vooral langs in de Stationsstraat 107 in Waalwijk om een gezellig praatje maken en mooie spullen te kopen (er kan alleen gepind worden).

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.